Praktische Informatie

Altijd een reden voor een gesprek

De redenen voor coaching zijn legio. Als je op zoek bent naar een coach, dan heb je waarschijnlijk bij jezelf gemerkt dat er iets niet lekker loopt of misschien heb je het idee hebt dat bepaalde dingen anders kunnen. Beter!

Had je vroeger dromen waar je nog wel eens aan terug denkt? Misschien heb je een verstoorde relatie met je (ex-)partner, je kind of iemand op je werk? Wellicht neem je je al jaren voor om beter op je gezondheid te letten, maar komt het er niet van?

Ook als alles voor de wind lijkt te gaan, kan coaching waardevol zijn. Waar zouden topsporters zijn zonder hun coaches. Coaches die feedback geven op de manier waarop deze topsporters de beste versie van zichzelf zijn en blijven.

Direct resultaat

De problemen waar jij tegen aanloopt of de visie die jij hebt op jouw toekomst zijn de input voor ons gesprek. Samen gaan we op zoek naar concrete en haalbare doelen. Tijdens elk gesprek krijg je een opdracht mee. Je gaat na een coachingsgesprek aan de slag met je doelen en je zult dus direct resultaat zien! Je toekomst begint nu!

Beschikbaarheid

De momenten waarop ik beschikbaar ben voor een coachgesprek zijn:

  • Ma 19:00 - 21:00 uur
  • Di 19:00 - 21:00 uur
  • Wo 19:00 - 21:00 uur
  • Vr 09:00 - 11:00 uur

Tarieven

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een gesprek van een uur en een kwartier. Voor het kennismakingsgesprek geldt: niet goed geld terug.

Kennismakingsgesprek € 65,-*
Coachingsgesprek € 65,-*
* De gesprekken zijn vrij van BTW.

Gesprekslocatie

De gesprekken vinden plaats in Sassenheim op het adres Jagtlustkade 12C. Klik hier voor meer voor een overzicht in Google Maps.

Online Coaching

Mocht Sassenheim te ver weg zijn voor jou, dan is het mogelijk om een online coachgesprek te voeren via telefoon, tablet of computer.

Certificering

De Registeropleiding tot coach die ik heb gevolg, is een door Stichting Post- HBO Nederland gecertificeerde opleiding.
Daarnaast voldoet deze internationale opleiding aan de voorwaarden van de Amerikaanse Certified Coaches Alliance en ben ik als zodanig gecertificeerd.Logos PHBA_CCApngCoaching Bij Vincent - Jagtlustkade 12C Sassenheim - info@coachingbijvincent.nl - 06 - 38 53 65 75