Over mij

Coach en leerkracht

Vier dagen per week sta ik voor de klas en ben ik beter bekend als 'Meester Vincent' op de basisschool waar ik werk.
Het leukste aan mijn werk als leerkracht vind ik de coaching van de leerlingen in mijn klas. Door met hen in gesprek te gaan over wat zij willen leren en hen te laten nadenken over de manieren waarop zij dat doel kunnen bereiken en hen daarbij te coachen, vind ik het mooist dat er is.
Daarnaast vind ik de groepsdynamiek die in elke klas aanwezig is een grote uitdaging en ontzettend leuk om mee te werken. Hoe ga je met elkaar om? Hoe leer je om voor jezelf op te komen en te zeggen wat jij vindt?

Mijn eigen ervaring

In februari 2017 deed ik een training die mijn leven veranderde. Na de training had ik een nieuwe kijk op mijn leven. Voor het eerst in mijn leven wist ik wat ik wilde bereiken. Ik wist wat voor partner ik wilde zijn en wat voor vader ik voor mijn kinderen wilde zijn. Ik zag dat er zo veel meer mogelijk was dan ik tot dan toe had gedacht. Ik vroeg mijn vriendin ten huwelijk en we vierden het feest van onze liefde op onze favoriete vakantiebestemming in Portugal met onze kinderen en onze naasten.

Na de training volgde ik de leiderschapsmodules bij Energía Positiva. Daarna deed ik de Post HBO opleiding tot Transformationeel Coach. Mijn visie is om mensen te coachen en hen te laten ervaren dat zij tot zoveel meer in staat zijn dan zij zelf denken. Dat doe ik in de klas waar ik leerkracht ben, maar natuurlijk ook daarbuiten.


Coaching Bij Vincent - Jagtlustkade 12C Sassenheim - info@coachingbijvincent.nl - 06 - 38 53 65 75