K... k... k... Koud hè?!

K... k... k... Koud hè?!

Heb je grootse plannen of dromen die niet van de grond komen? Begin met iets 'simpels' als het nemen van een koude douche en houd dat vol. Als je daartoe in staat bent, heb je aan jezelf bewezen dat je je dromen waar kunt maken. Het is een kwestie van doorzetten, consequent zijn en geloven in jezelf.

Na een koude douche of een duik in zee, voel ik me blij, sterk en vol energie. Trots ook, dat ik de aantrekkingskracht van die heerlijke comfortabele warme douche heb weerstaan. Voor mij is het een bewijs aan mezelf dat ik tot zoveel meer in staat ben dan ik soms zelf geloof. Dat voelt als een overwinning waar ik blij van word.
De drempel om het te doen is elke dag enorm. Het resultaat erna is onbeschrijflijk. Een leuk extraatje: het is nog super gezond ook! Bekijk ook dit artikel op de website van Tony Robbins en check de site van Wim Hof (The Iceman).

Ik daag je uit om dit vier weken lang te doen. Doe je mee?
Laat het me weten!

foto_koude_duikjpg

Februari 2019